De ce acest site?

Spread the love

Ideea de a face acest site mi-a venit după ce am început cursurile de limbă germană la o școală de renume din Timișoara.
Limba germană nu este o limbă ușoară, dar nici nu este imposibilă.

Unii au talent! Învață o limbă străină mult mai ușor, alții trebuie să muncească mai mult pentru acest lucru. Eu fac parte din a II-a categorie. Fiecare cuvânt a trebuit repetat de foarte multe ori. Fiecare regulă a trebuit învățață logic.
Mă gândeam zilele trecute la câte persoane ar dori să învețe o limbă de circulație europeană, cum este germana, și am văzut că ar fi mulți doritori. Multe persoane nu au timpul fizic necesar să meargă la cursuri, deoarece sunt legați de un anumit orar. Alte persoane nu stau în localitățile în care există centre de limbi străine….
Sunt foarte multe platforme pentru învățarea unei limbi străine. Și vă recomand să le folosiți. Oricând aveți timp liber faceți exerciții 15-20 minute. Ascultați, citiți, exersați.
Iată câteva dintre ele:
Duolingo
BBC
Deutsch.Info
Acti-Lingua

Livemocha
Eu voi scrie ce am învățat la școală, ce exerciții fac, de unde iau aceste exerciții, cum le verific, etc.

Ca și o completare, reclamele afișate în partea din stânga a paginii sau în cadrul lecțiilor , îmi pot aduce venituri din afiliere.

Vă invit să învățăm împreună limba germană.
O să fie distractiv!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.