Contact

Spread the love

Ideea de a face acest site mi-a venit după ce am început cursurile de limbă germană la o școală de renume din Timișoara.

Limba germană nu este o limbă ușoară, dar nici nu este imposibilă.

Unii au talent, învață o limbă străină mult mai ușo. Alții trebuie să muncească mai mult pentru acest lucru. Eu fac parte din a II-a categorie. Fiecare cuvânt a trebuit repetat de foarte multe ori. Fiecare regulă a trebuit învățață logic.

Mă gândeam zilele trecute la câte persoane ar dori să învețe o limbă de circulație europeană, cum este germana, și am văzut că ar fi mulți doritori. Multe persoane nu au timpul fizic necesar să meargă la cursuri, deoarece sunt legați de un anumit orar. Alte persoane nu stau în localitățile în care există centre de limbi străine….

Sunt foarte multe platforme pentru învățarea unei limbi străine. Vă recomand să le folosiți. Oricând aveți timp liber faceți exerciții ( 15-20 minute pe zi ). Ascultați, citiți, exersați.

Iată câteva dintre ele:

Duolingo

BBC

Deutsch.Info

Acti-Lingua

Livemocha

Eu voi scrie ce am învățat la școală, ce exerciții fac, de unde iau aceste exerciții, cum le verific, etc.

Pentru orice întrebări legate de site, de exerciții, pentru sugestii sau reclamații sunteți liberi să mă contactați pe adresa de email: contact@germana.info

Doriți să  ajutați la îmbunătățirea acestui site?

Puteți face o donație.